Dulceata de visine

de alilianaa in Dulceata / Gem, 23 Iun 2013 | 3106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 farfurii cu visine
  • 1500 g zahar
  • zeama de lamaie
  • 100 ml apa plus sucul din visine rezultat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele  se pun intr-un vas cu apa, se spala, se curata de frunze, cozi etc.   Scoatem samburii. In vasul de  dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 100 ml apa si sucul de visine rezultat . Se pune la fiert si se lasa asa pana se face un sirop. Se adauga visinele. In primele 15 minute de pune o parte din zeama de lamaie, urmand ca la final sa se puna si restul. Se lasa la fiert , la foc domol si se mai ia spuma din cand in cand. Nu necesita o atentie sporita, drept urmare nici sa amestecam mereu nu e indicat.  Se pune fierbinte  in borcane.  Optional,se mai pun borcanele la sterilizat in cuptorul aragazului.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (23)

alilianaa 1

23.06.2013, 18:43

Buni, nu e timpul pierdut.. si apoi daca nu faceti, din toti cati am facut dulceata, cel putin declarata aici pe site, vom da macar de cateva clatite

diaconta 1

23.06.2013, 22:40

Deliciu

alilianaa 1

24.06.2013, 11:44

multumesc Dia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de vişine cu zmeură