Dulceata de visine

de alilianaa in Dulceata / Gem, 23 Iun 2013 | 1288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 farfurii cu visine
  • 1500 g zahar
  • zeama de lamaie
  • 100 ml apa plus sucul din visine rezultat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele se pun intr-un vas cu apa, se spala, se curata de frunze, cozi etc. Scoatem samburii. In vasul de dulceata se pune 1,5 kg zahar cu 100 ml apa si sucul de visine rezultat . Se pune la fiert si se lasa asa pana se face un sirop. Se adauga visinele. In primele 15 minute de pune o parte din zeama de lamaie, urmand ca la final sa se puna si restul. Se lasa la fiert , la foc domol si se mai ia spuma din cand in cand. Nu necesita o atentie sporita, drept urmare nici sa amestecam mereu nu e indicat. Se pune fierbinte in borcane. Optional,se mai pun borcanele la sterilizat in cuptorul aragazului.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

alilianaa 1

23.06.2013, 18:43

Buni, nu e timpul pierdut.. si apoi daca nu faceti, din toti cati am facut dulceata, cel putin declarata aici pe site, vom da macar de cateva clatite

diaconta 1

23.06.2013, 22:40

Deliciu

alilianaa 1

24.06.2013, 11:44

multumesc Dia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine