Dulceata de visine

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 2633 vizualizari

 

Noroc ca s-au terminat visinele in copac,asa m-am oprit si eu cu facutul dulcetii....imi era mila sa las frumusete de visine sa se strice in copac....

 

INGREDIENTE

  • 2 farfuri adanci (mai mici) pline cu visine scobite
  • 1 kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinele, in apa ies eventuali locatari din ele, se scobesc de samburi. Se pun in cratita cu zaharul si se lasa pana a doua zi.


A doua zi cand si-au lasat sirop se pun la fiert, cu focul domol, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se leaga siropul, incercam pe o farfurioara, daca de pe lingurita cade picatura de sirop rar, atunci este gata. Se poate lega si mai tare sau se poate lasa legata mai putin, fiecare in functie de cum doreste.


Dulceata asta dulce acrisoara este delicioasa ca umplutura in clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Sim0na 1

02.07.2013, 12:46

De vede omu` meu.. direct la tine ne oprim!
Pana una-alta, am pacalit-o pe mama sa ne faca!

lilik 1

04.07.2013, 12:31

o bunatate de dulceata

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:11

ce bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine