Dulceata de visine

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 1345 vizualizari

 

Noroc ca s-au terminat visinele in copac,asa m-am oprit si eu cu facutul dulcetii....imi era mila sa las frumusete de visine sa se strice in copac....

 

INGREDIENTE

  • 2 farfuri adanci (mai mici) pline cu visine scobite
  • 1 kg de zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinele, in apa ies eventuali locatari din ele, se scobesc de samburi. Se pun in cratita cu zaharul si se lasa pana a doua zi.


A doua zi cand si-au lasat sirop se pun la fiert, cu focul domol, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se leaga siropul, incercam pe o farfurioara, daca de pe lingurita cade picatura de sirop rar, atunci este gata. Se poate lega si mai tare sau se poate lasa legata mai putin, fiecare in functie de cum doreste.


Dulceata asta dulce acrisoara este delicioasa ca umplutura in clatite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Sim0na 1

02.07.2013, 12:46

De vede omu` meu.. direct la tine ne oprim!
Pana una-alta, am pacalit-o pe mama sa ne faca!

lilik 1

04.07.2013, 12:31

o bunatate de dulceata

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:11

ce bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine