Dulceata de portocale cu mere

de giuliana in Dulceata / Gem, 1 Dec 2010 | 18143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg portocale
  • 2 kg mere galbene
  • 1-1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de portocale cu mere:

curatam portocalele si merele de coaja si seminte le taiem cuburi si le punem intr-o oala mare

peste adaugam zaharul si 200 g de apa lasam sa fiarba pana scade bine ca o dulceata 

punem conservant si il punem in borcane pe care le sigilam bine

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de portocale cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (19)

alinutzika 1

31.08.2011, 23:03

arata f bine

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:57

ce aroma

diaconta 1

19.02.2015, 11:24

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de zmeura