Dulceata de zmeura

de ianculubita in Dulceata / Gem, 24 Iun 2011 | 4795 vizualizari

 

Am gasit pe piata fragi,la un pret destul de mare,am luat 1kg pentru ca eu in fiecare an fac,cate putin din fiecare fructa.Ve-ti observa ca retetele mele de dulceata sau gem sunt identice;m-am obisnuit de ani de zile cu ele si nu le mai schimb

 

INGREDIENTE

  • 1kg de fragi
  • 3cani de zahar
  • 2cani cu apa
  • 1lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de zmeura:

Intr-un vas,pun zaharul cu apa,las sa fiarba pana se face un sirop destul de gros;adaug fructele spalate sub jet de apa,las focul mare doar 15min,timp in care spumuiesc;aproape de sfarsit adaug zeama de lamaie,si pun dulceata fierbinte in borcane curate;infiletez bine capacul,dupa ce s-au racit,etichetez apoi le depozitez in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Miha 1

27.06.2011, 10:14

Lulu a patit ca si mine cu afinele. Am cumparat fructe de soc ca fiind afine. ) Dac-o aveam pe Gabi cu mine nu mai pateam eu asa ceva.

adry88 1

28.06.2011, 16:13

Lau 1

02.07.2011, 22:48

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise