Dulceata naturala de ghimbir

de lia maria in Dulceata / Gem, 28 Mai 2012 | 5351 vizualizari

 

Este o dulceata puternic picanta, care se ia ca tonic digestiv, ca antiseptic faringian si ca stimulent nervos.
Pe langa calitatile terapeutice excelente…este foarte gustoasa la prepararea dulciurilor, atat sub forma solida cat si sub forma lichida.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani ghimbir ras, ramas dupa extragerea siropului
  • 300g miere de albine
  • un borcan cu capac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata naturala de ghimbir:

Topim mierea daca nu este fluida, lasam 2-3 linguri deoparte, iar restul o amestecam foarte bine, cu ghimbirul.


Golim compozitia intr-un borcan sterilizat in prealabil, apasam cu lingura sa nu ramana goluri de aer, adaugam si restul de miere, formandu-se astfel o pelicula protectoare la suprafata. Capsam borcanul si-l depozitam in camara la racoare.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

ghimbirul rezultat dupa extragerea siropului

2

miere de albine

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata naturala de ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

28.05.2012, 21:46

iri_iri 1

29.05.2012, 00:06

interesanta

Sim0na 1

29.05.2012, 20:39

am salvat reteta!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de vişine