Eclere cu crema de lime si busuioc

de Oana in Prajituri, 29 Iun 2015 | 5113 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

29.06.2015, 10:46

ce bine arata

- Andreea - 1

29.06.2015, 10:48

-Licurici- 1

29.06.2015, 10:53

Arata asa de bine....

Gicuta 1

29.06.2015, 10:55

cat de bine arata!

Alexandra Burz 1

29.06.2015, 11:01

Gherca Daniela 1

29.06.2015, 11:02

arata minunat!

reisnaor_2006 1

29.06.2015, 11:40

delicioase

Rocsi 1

29.06.2015, 11:49

De cateva zile ma gandesc la eclere si tu vii cu minunatiile aste...

simona72 1

29.06.2015, 11:50

Am vazut un platou cu mai multe eclere urate

Micutza Luana 1

29.06.2015, 12:28

vaiiii :

- Andreea - 1

29.06.2015, 16:15

MotanLaOale 1

29.06.2015, 16:46

bune bune

Bunica 1

29.06.2015, 17:18

Ce buneeee!

diaconta 1

29.06.2015, 21:24

Foarte mult imi place ce ai facut tu Oana

Catalina L 1

30.06.2015, 08:02

Oana 1

30.06.2015, 11:40

Simo, daaa, erau urate si stricate Dia, e favoritul meu! Le-am facut acasa baietilor 40 de eclere din astea si le-au terminat in doua zile Cum treceau pe langa frigider, cum mai "arestau" unul

ralu_ca 1

30.06.2015, 12:32

excelenta

Aletta 1

30.06.2015, 12:56

Foarte frumoase eclerele tale,mie niciodata nu imi ies

dantes 1

01.07.2015, 09:44

Delicios!

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2015, 10:13

Oana 1

01.07.2015, 10:35

Aletta, incearca reteta asta, sa vezi ca ies Spor!

mihaelar63 1

01.05.2021, 01:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere (pentru sarbatoritii SF.ANDREI)