Eintopf cu carne de vitel

de Panacris in Supe/Ciorbe, 7 Mar 2020 | 6155 vizualizari

COMENTARII (17)

RODIMUR 1

07.03.2020, 21:47

Foarte corectă distincția dintre supă și ciorbă! Iar rețeta de față, fiind cu carne de vițel, trebuie să fie un deliciu...!

RODIMUR 1

07.03.2020, 21:56

A propos de acreală... Pe mine mă tot întreba cineva cu ce am acrit ciorba, de parcă asta ar fi obligatoriu... Când acresc ciorba cu ceva, atunci asta apare în titlu, sau nu se mai numește ”ciorbă”, ci ”borș”, dacă am acrit-o cu borș... La câte supe/ciorbe/borșuri am făcut la viața mea, chiar nu mai am secrete în domeniu și am primit pentru ele atâtea laude, cât nu pot povesti (și asta fără falsă modestie...! )

Panacris 1

07.03.2020, 21:58

Mulțumesc Rodica! Pe colege încă n-am reușit să le conving!

RODIMUR 1

07.03.2020, 22:00

mihaelar63 1

07.03.2020, 22:04

Eu inteleg prin supa , ca nu este acrita . Deja ciorba este acrita cu bors , lamaie , otet , zeama de varza , bulion de rosii , de corcoduse , etc !!!
Cred ca este buna !!!! Sunt sigura !!! Altfel nu avea asa succdes

Constelatialeu 1

07.03.2020, 22:14

La mine supa e dulce , ciorba e acra, exceptie face ciorba de fasole, aia imi place dulce. Nu cunosc istoria lor, nu m-am obosit sa caut ce si cum si nici nu incerc sa conving pe nimeni ca una-i acra, alta-i dulce sau vice-versa....

Panacris 1

07.03.2020, 22:56

Miha, vezi, asta-i dilema mea cu zemurile Acasă în copilărie, doar kaposzta leves, adică supa de varză murată, aia de la pomana porcului, era oarecum acră ))

MotanLaOale 1

07.03.2020, 22:57

mihaelar63 1

07.03.2020, 23:13

Cristina cei din zona Salaj-Bihor , ii spun la zeama de varza acera facuta la pomana porcului- Toros[torosh ] . Fratele meu si o cumnata m-au inebunit ca ce buna este . O sa trebuiasca sa o incerc si eu .

vasimur 1

07.03.2020, 23:51

Rahela Velicu 1

08.03.2020, 08:52

madi_marin 1

08.03.2020, 10:22

Cleme, la fel si la mine. Supa-i dulce, ciorba acra, exceptie facand cea de fasole care ne place dulce

Adi 1

08.03.2020, 10:24

Gherca Daniela 1

09.03.2020, 16:29

Rocsi 1

11.03.2020, 20:40

Arata foarte bine aceasta ciorba!

cristinutanicolita 1

12.03.2020, 20:45

Ce bine arată!

dantes 1

15.03.2020, 10:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita, cu galuste de gris