Empanadillas cu nuci si miere

de sandytza in Dulciuri, 30 Oct 2009 | 3776 vizualizari

 

O reteta simpla de facut si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 10 cercuri de foietaj subtire de cca 10 cm diametru120 gr nuca macinata3-4 linguri miere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadillas cu nuci si miere:

Nuca macinata se amesteca cu mierea.


Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .





Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.





Se prajesc in ulei pana se rumenesc.


Se scot pe un servetel sa se scurga uleiul si se presara zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor si el la fel de bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadillas cu nuci si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

sandytza 1

31.10.2009, 11:28

Miha se poate praji si in ulei. De ex empanadillas astea ca asa le numesc spaniolii numai in ulei le fac. Eu le mai fac si in cuptor ca sa nu ingrase atata.

sandytza 1

31.10.2009, 11:29

Se pot face si sarate . Eu mai fac cu ton si sos de rosii de ex.

adry88 1

19.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza cu dresing de zmeura