Empanadillas cu nuci si miere

de sandytza in Dulciuri, 30 Oct 2009 | 5689 vizualizari

 

O reteta simpla de facut si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 10 cercuri de foietaj subtire de cca 10 cm diametru120 gr nuca macinata3-4 linguri miere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanadillas cu nuci si miere:

Nuca macinata se amesteca cu mierea.
 
Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .


Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.
 

Se prajesc in ulei pana se rumenesc.
 
Se scot pe un servetel sa se scurga uleiul si se presara zahar pudra.

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor si el la fel de bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadillas cu nuci si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

sandytza 1

31.10.2009, 11:28

Miha se poate praji si in ulei. De ex empanadillas astea ca asa le numesc spaniolii numai in ulei le fac. Eu le mai fac si in cuptor ca sa nu ingrase atata.

sandytza 1

31.10.2009, 11:29

Se pot face si sarate . Eu mai fac cu ton si sos de rosii de ex.

adry88 1

19.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
No-bake cupcake cu glazura de pireu de castane