Escalop de porc cu ciuperci

de gaby_duceag in Porc, 8 Sep 2010 | 7161 vizualizari

 

Iubesc vasele de tuci. Am mai zis-o? nu-i bai! Sa va intre bine-n cap:))).Asa ca noul vas de tuci l-am testat cu acest escalop.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc (muschi)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pasta tomate
  • 200 gr suc rosii
  • cateva ciuperci
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  •  faina
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Incepem cu carnita.


Ar fi trebuit s-o tai felii, dar pentru ca voiam sa se faca repede, am preferat s-o tai cubulete. Am condimentat-o usor cu sare si piper si am dat-o prin faina.


Am incins uleiul, am adaugat carnitza si-am rumenit-o frumos pe toate partile. (Intre timp am curatat spuma formata, bine, bine)


Am stins totul cu 200 gr vin (iar i-am stricat vinu' Cezarului, dar am gustat si io..o..gura..doua..trei :))))- ah, ca buna-i Grasa de Cotnari :d )


Am lasat totul la foc mic.


Intre timp am topit untul, (in alt vas de tuci:)) ) si am calit ciupercile pe care le taiasem felioare (eu am avut cativa hribi..mmmm )


Apoi ciupercile, pasta de tomate, sucul de rosii, le-am adaugat toate peste carnita. Am acoperit vasul cu un capac si am lasat la fiert pana a fost preparata complet carnita.


La final am pus patrunjel verde, am potrivit gustul de sare si piper, am facut un piure de cartofi, o salata de rosii si-am strigat : LA MASAAAA!!!!


Imi pare rau ca n-ati auzit si voi, nu stiti ce ati pierdut:d.


Mmmm , ce bun a iesit!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

DIANA B 1

04.10.2010, 13:30

La favorite , GABITULEEEEEEEE !

DIANA B 1

04.10.2010, 13:32

@ela ... ptr asa ceva ai cumparat tuciul ? glumesc , desigur ... imi place tot ce postezi

Bya Ralu 1

24.01.2012, 00:23

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca