Escalop de porc cu ciuperci

de gaby_duceag in Porc, 8 Sep 2010 | 6907 vizualizari

 

Iubesc vasele de tuci. Am mai zis-o? nu-i bai! Sa va intre bine-n cap:))).Asa ca noul vas de tuci l-am testat cu acest escalop.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc (muschi)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pasta tomate
  • 200 gr suc rosii
  • cateva ciuperci
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  •  faina
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Incepem cu carnita.


Ar fi trebuit s-o tai felii, dar pentru ca voiam sa se faca repede, am preferat s-o tai cubulete. Am condimentat-o usor cu sare si piper si am dat-o prin faina.


Am incins uleiul, am adaugat carnitza si-am rumenit-o frumos pe toate partile. (Intre timp am curatat spuma formata, bine, bine)


Am stins totul cu 200 gr vin (iar i-am stricat vinu' Cezarului, dar am gustat si io..o..gura..doua..trei :))))- ah, ca buna-i Grasa de Cotnari :d )


Am lasat totul la foc mic.


Intre timp am topit untul, (in alt vas de tuci:)) ) si am calit ciupercile pe care le taiasem felioare (eu am avut cativa hribi..mmmm )


Apoi ciupercile, pasta de tomate, sucul de rosii, le-am adaugat toate peste carnita. Am acoperit vasul cu un capac si am lasat la fiert pana a fost preparata complet carnita.


La final am pus patrunjel verde, am potrivit gustul de sare si piper, am facut un piure de cartofi, o salata de rosii si-am strigat : LA MASAAAA!!!!


Imi pare rau ca n-ati auzit si voi, nu stiti ce ati pierdut:d.


Mmmm , ce bun a iesit!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (67)

DIANA B 1

04.10.2010, 13:30

La favorite , GABITULEEEEEEEE !

DIANA B 1

04.10.2010, 13:32

@ela ... ptr asa ceva ai cumparat tuciul ? glumesc , desigur ... imi place tot ce postezi

Bya Ralu 1

24.01.2012, 00:23

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic