Estonian kringel

de diaconta in Dulciuri, 18 Dec 2011 | 6160 vizualizari

COMENTARII (72)

Cris2711 1

18.12.2011, 20:39

tot mai mult imi place ideea de a proba si eu aceasta reteta harnicuta

Lau 1

18.12.2011, 20:47

superb arata

diaconta 1

18.12.2011, 20:48

Cris atatea tentatii pe-aici chin mare pe noi,iti dai seama ce lista de asteptare am si eu

danakarin 1

18.12.2011, 20:48

Ai dreptate....se propaga...cred ca o sa parcurga si cei 1000 de km pana la mine in curand !

diaconta 1

18.12.2011, 20:49

Lau mersi

diaconta 1

18.12.2011, 20:49

Dana n-a ajuns inca? ma mir
in orice caz .nu mai are mult

mihaelar63 1

18.12.2011, 20:52

inca aici nu ninge dar o bucatica as servi si eu

gaby_duceag 1

18.12.2011, 20:52

E o reteta "stafeta".Dupa sarbatori ajunge si la mine.sau..inainte..hm? .Ti-a iesit tare fain .

Cris2711 1

18.12.2011, 20:53

Dia asa este ,dorinte dulci si calde cu galeata dar timpul bata-l nevoia se pare ca am tot mereu alte prioritati cunoscute si necunoscute

Dya Daniela Andrei 1

18.12.2011, 20:56

Atat de delicios! Scumpo ma invit la tine nu doar pentru ca poftesc la bun, ci si penrtu fulgii de zapada! La mine astazi a fost o adevarata zi de primavara, un picut rece dar ,,, superb,,, si totusi vreau la tine!

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 20:57

nu stiu cu ce se mananca estonian kringel-ul asta dar vreau si eu ca arata tentant de bine.

diaconta 1

18.12.2011, 21:00

Dya cu mare drag te primesc.In oras s-a cam dus zapada,dar am fost dupa apa la izvor,la 10 km de Baia Mare,era foarte multa zapada,atat de frumos.
Deci te-astept Dya ma duc sa mai fac un colacel

diaconta 1

18.12.2011, 21:01

Medi tu nu mi-ai dat pulpa,dar fie
se mananca cu ce vrei tu eu l-am mancat cu ...mana si cu iaurt

diaconta 1

18.12.2011, 21:03

Gaby o programam sa ajunga mai repede de vrei
tot imi pare rau ca nu i-am facut glazura de crema de branza cu lamaie dar s-a mancat prea repede,cine sa stea dupa glazura

diaconta 1

18.12.2011, 21:03

Cris,la mine chiar de nu-i vorba de timp,nu am pentru cine sa fac mai des

diaconta 1

18.12.2011, 21:04

Mihaela hai sa servesti ca apoi vine ea si ninsoarea
vorbesc eu cu Mosul,ca's prietena cu el

Cris2711 1

18.12.2011, 21:04

Dia io da dar nu am timp,te iau la mine

Ina 1

18.12.2011, 21:05

Cat e de frumos ce-ai facut tu aici!

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 21:08

dar oare ce a facut Ina

diaconta 1

18.12.2011, 21:08

Cris,sa stii ca nu-i o idee rea doar sa-i placa si lui Klaus ce fac eu

diaconta 1

18.12.2011, 21:09

Ina,frumos ca frumos,dar cat de buuuun

diaconta 1

18.12.2011, 21:10

Medi,m-am intalnit cu Mosul si m-a invatat cum sa fac

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 21:12

frumos ai mai facut....imi plac tare mult.

Mitinita 1

18.12.2011, 21:16

pune-l pe mos pe sanie si trimite-l la mine sa ma invete

diaconta 1

18.12.2011, 21:17

Miti,pe tine nu prea are ce sa te invete,ca esti meseriasa rau eventual sa-l trimit sa-ti fure ceva secrete

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Estonian Kringel