Faguri

de Rocsi in Prajituri, 8 Ian 2010 | 23710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • nutella
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Adaugam uleiul, esenta, apoi coaja rasa de lamaie.
Punem praful de copt, apoi faina treptat.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu miscari lente, cu ajutorul unei palete de silicon.
Ungem forma de faguri bine cu ulei, o asezam pe ochiul aragazului la incins .
Cand s-a incins bine, cu o lingurita punem cate putina compozitie.
Tinem cateva secunde pe o parte, apoi intoarcem forma si le rumenim si pe cealalta parte.
Cand sunt gata le punem pe toate intr-un bol si le lasam sa se raceasca.
Le umplem cu nutella apoi le servim.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Faguri-0
Faguri-1
Faguri-2
Faguri-3
Faguri-4

COMENTARII (22)

iepurik

iepurik 1

20.01.2011, 21:18

buna...zicea vic ca are forme..mai sunt disponibile?as dori sa achizitionez si eu, dar nu gasesc!daca mai exista formele ast un mesaj!va pup fetelor

GJ203702390

GJ203702390 1

31.07.2013, 15:05

vreau si eu o forma de nuci mai aveti?

Rocsi

Rocsi 1

31.07.2013, 20:03

Eu nu am forma de vandut...Imi pare rau...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!