Faguri

de Rocsi in Prajituri, 8 Ian 2010 | 24595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • nutella
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.

Adaugam uleiul, esenta, apoi coaja rasa de lamaie.

Punem praful de copt, apoi faina treptat.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu miscari lente, cu ajutorul unei palete de silicon.

Ungem forma de faguri bine cu ulei, o asezam pe ochiul aragazului la incins .

Cand s-a incins bine, cu o lingurita punem cate putina compozitie.

Tinem cateva secunde pe o parte, apoi intoarcem forma si le rumenim si pe cealalta parte.


Cand sunt gata le punem pe toate intr-un bol si le lasam sa se raceasca.

Le umplem cu nutella apoi le servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

iepurik 1

20.01.2011, 21:18

buna...zicea vic ca are forme..mai sunt disponibile?as dori sa achizitionez si eu, dar nu gasesc!daca mai exista formele ast un mesaj!va pup fetelor

GJ203702390 1

31.07.2013, 15:05

vreau si eu o forma de nuci mai aveti?

Rocsi 1

31.07.2013, 20:03

Eu nu am forma de vandut...Imi pare rau...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci si stafide