Faludeh cu mere

de Mitinita in Dulciuri, 16 Aug 2011 | 4051 vizualizari

 

O adaptatie a desertului racoritor iranian faludeh, mai ales ca maruntelelor le trebuia pe moment si nu mai era timp de congelat. Faludeh este un desert rece, care se face cu taitei subtiri de orez si apa de trandafir. Am sa o execut curand,dar deocamdata va invit la varianta simpla,sanatoasa si delicioasa, cu mere

 

INGREDIENTE

  • un mar mare,cu coaja sau decojit,cum va place voua...eu l-am executat de doua ori azi,o data cu si o data fara
  • 1 lingurita de apa de trandafir
  • un sfert de lamaie verde
  • 1 lingura de miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faludeh cu mere:

Preparare Faludeh cu mere:

Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze.

Se adauga apa de trandafir si mierea si se amesteca.

Daca aveti rabdare si timp se poate da putin la congelator, daca nu se poate servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Faludeh cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Anamaria7 1

16.08.2011, 22:10

grozavie mare

Mitinita 1

17.08.2011, 23:47

si-n voi se ascund copii maruntelele ar fi mancat din 5 in 5 minute

adry88 1

18.08.2011, 11:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea