Fantome ciocolatoase

de Corinuta in Dulciuri, 31 Oct 2010 | 4128 vizualizari

 

Nu-i cine stie ce reteta, dar daca aveti chef sa va jucati cu ingredintele............enjoy! Sunt tare bune si de efect.... doar e Hallloween, nu?:)

 

INGREDIENTE

  • 8 piscoturi
  • 100 g ciocolata alba
  • bobite de ciocolata ptr decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantome ciocolatoase:

Se topeste ciocolata pe aburi sau la microunde. Se dau piscoturile prin ciocolata si se aseaza pe o hartie de copt. Cu o furculita puteti desena "modele" prin ciocolata inainte sa se raceasca.

Bobitele de ciocolata se folosesc pe post de ochi. Se dau la frigider pana se intareste ciocolata. Apoi se mananca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantome ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort diplomat