Farfalle colorate cu pui si sos de rosii

de aziz in Farfalle, 16 Noi 2010 | 5030 vizualizari

 

pentru o cina rapida sint perfecte...:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfale colorate
  • un piept de pasare
  • o ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • 3-4 rosii decojite
  • o crenguta menta verde
  • oregano
  • sare piper
  • o crenguta busuioc verde
  • o lingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle colorate cu pui si sos de rosii:

pastele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare si o lingura de ulei.separat intr-o oala se pune ceapa la calit cu rosiile taiate cubulete si usturoiul ;pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste ceapa si rosii si se lasa cu capacul deasupra la inabusit 10 minute se adauga apoi pasta de tomate impreuna cu o cana de apa calda si restul condimentelor plus o lingurita de zahar se mai lasa pe foc 10 minute.cind pastele sint fierte se scurg de apa si se pun peste sosul de rosii cu pui si se mai fierb 5 minute.se servesc calde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

aziz 1

16.11.2010, 22:19

i-a cu incredere....ce culoare preferi?

kamy 1

16.11.2010, 22:34

pastele imi plac...carnea...da asa ca...imi placeee 5f

vanilla 1

19.11.2010, 14:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sunca si ciuperci