Farfalle cu creveti si midii

de laylalala in Farfalle, 19 Aug 2010 | 3763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr farfalle
  • 25 gr unt
  • 200 gr midii, cutratate
  • 160 gr creveti mari decorticati
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 200 ml Limoncello
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de busuioc
  • sare de mare si piper negru, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu creveti si midii:

Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa fiarba 8-10 minute pana cand lichidul s-a evaporat la jumatate.Rupe frunzele de pe crenguta de rozmarin si busuioc apoi toaca-le marunt.Presara ierburile tocate peste compozitia din tigaie apoi asezoneaza cu sare de mare si piper negru.

Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele apoi amesteca-le cu compozititia din tigaie si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu creveti si midii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sylvia 1

20.08.2010, 11:26

Excelent arata !

vero_closca 1

27.08.2010, 15:27

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 22:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii