Farfalle cu creveti si midii

de laylalala in Farfalle, 19 Aug 2010 | 3687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr farfalle
  • 25 gr unt
  • 200 gr midii, cutratate
  • 160 gr creveti mari decorticati
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 200 ml Limoncello
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de busuioc
  • sare de mare si piper negru, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu creveti si midii:

Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa fiarba 8-10 minute pana cand lichidul s-a evaporat la jumatate.Rupe frunzele de pe crenguta de rozmarin si busuioc apoi toaca-le marunt.Presara ierburile tocate peste compozitia din tigaie apoi asezoneaza cu sare de mare si piper negru.
Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele apoi amesteca-le cu compozititia din tigaie si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu creveti si midii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sylvia 1

20.08.2010, 11:26

Excelent arata !

vero_closca 1

27.08.2010, 15:27

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 22:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!