Farfalle cu salsiccia(carnat crud)

de Catalinaflorea in Farfalle, 16 Mar 2015 | 4015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g pasta,
  • 300 g carnat crud,
  • 150 ml suc rosii,
  • 2 catei de usturoi
  • 20 g parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu salsiccia(carnat crud):

Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute.

Se incinge o tigaie  cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se macina cu o furculita sau la robot si se pune in tigaie.Se lasa la rumenit(pana capata culoare aramie)apoi se adauga sucul de rosii,sare,piper si se acopera cu un capac pentru 10 minute.Pastele se fierb in functie de timpul indicat pe cutie,se scurg si se adauga peste sos.

Se mai lasa pe foc 2 minute,apoi se servesc cu pramezan ras deasupra.

Buon apetitto!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu salsiccia(carnat crud)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant