Farfalle cu salsiccia(carnat crud)

de Catalinaflorea in Farfalle, 16 Mar 2015 | 2022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g pasta,
  • 300 g carnat crud,
  • 150 ml suc rosii,
  • 2 catei de usturoi
  • 20 g parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu salsiccia(carnat crud):

Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute.


Se incinge o tigaie cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se macina cu o furculita sau la robot si se pune in tigaie.Se lasa la rumenit(pana capata culoare aramie)apoi se adauga sucul de rosii,sare,piper si se acopera cu un capac pentru 10 minute.Pastele se fierb in functie de timpul indicat pe cutie,se scurg si se adauga peste sos.


Se mai lasa pe foc 2 minute,apoi se servesc cu pramezan ras deasupra.


Buon apetitto!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu salsiccia(carnat crud)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Catalinaflorea 1

16.03.2015, 20:42

mirela0911 1

16.03.2015, 21:37

Bun trebuie sa fie!

Panacris 1

17.03.2015, 08:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii