Farfalle cu mazare si rosii uscate

de Irina in Farfalle, 18 Noi 2009 | 2715 vizualizari

 

Aceste paste se pot consuma ca atare sau ca garnitura la o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste farfalle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • maghiran
  • 1 cana mazare
  • 1/2 cana rosii uscate taiate fasii mici
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu mazare si rosii uscate:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.


Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana ce se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se adauga mazarea si rosiile. Se fierb pana se patrunde bine mazarea.


Pastele se scurg si se amesteca cu untul pentru a nu se lipi unele de altele. Apoi se amesteca cu legumele si pe deasupra se presara parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu mazare si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Irina 1

19.11.2009, 22:46

Teo, inlocuim rosiile uscate cu unele cherry (din astea si-a pus si mama in gradina), iar parmezanul cu orice fel de cascaval .

Irina 1

29.11.2009, 22:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant