Farfalle cu mazare si rosii uscate

de Irina in Farfalle, 18 Noi 2009 | 3606 vizualizari

 

Aceste paste se pot consuma ca atare sau ca garnitura la o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste farfalle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • maghiran
  • 1 cana mazare
  • 1/2 cana rosii uscate taiate fasii mici
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu mazare si rosii uscate:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.


Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana ce se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se adauga mazarea si rosiile. Se fierb pana se patrunde bine mazarea.


Pastele se scurg si se amesteca cu untul pentru a nu se lipi unele de altele. Apoi se amesteca cu legumele si pe deasupra se presara parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu mazare si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Irina 1

19.11.2009, 22:46

Teo, inlocuim rosiile uscate cu unele cherry (din astea si-a pus si mama in gradina), iar parmezanul cu orice fel de cascaval .

Irina 1

29.11.2009, 22:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca cu branza dulce
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos ragu