Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de asubana in Mancaruri de post, 19 Mar 2011 | 7685 vizualizari
rivka 1
yummieee cum arata ! si mie imi place fasolea, aici, noi mancam cca 2 ori /sapt fasole! favorita mea
o da felicitari pt comentarii adica pt felul cum ai postat reteta , fff documentat si Ok
Lau 1
buna si documentul super
LUK 1
n-am mai auzit pana acum de fasole uscata cu maioneza..cred ca e buna combinatia
asubana 1
foarte buna cu maioneza mie imi place aia de la GOVA .
DIANA B 1
Wow , ce de indicatii pretioase ne-ai prezentat ... si totusi toate ,,boboasele" sunt contraindicate la diabetici , sau un consum moderat f interesanta combinatia cu maioneza ( si eu tot Gova folosesc
mamaieelena 1
elena1988 1
interesant documentarul eu iahnia de fasole o fac altfel,a ta seamana a fasole batuta
MotanLaOale 1
multe informatii si interesante buna fasolea
gaby_gabytza 1
bun
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
de gaby_duceag 8
ieri la 12:05
de Bucataras 6
ieri la 11:54
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!