Fasole batuta

de Criss in Mancaruri de post, 28 Mar 2011 | 3705 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

28.03.2011, 11:32

delicioasa

Criss 1

28.03.2011, 11:37

Multumesc mult. Nu ma declar fan fasole , dar o data pe an se poate manca.

elena1988 1

28.03.2011, 12:07

bunaaaaaaa imi place fasolica

MotanLaOale 1

28.03.2011, 12:22

buna fasolea

Dya Daniela Andrei 1

28.03.2011, 12:50

Criss 1

28.03.2011, 12:55

Multumesc.

aziz 1

28.03.2011, 13:18

Criss 1

28.03.2011, 14:41

divainbucatarie 1

28.03.2011, 14:47

e una din preferatele mele!

ExploraCuisine 1

28.03.2011, 17:15

O portie sanatoasa si pentru mine te rog

kukibella 1

28.03.2011, 18:22

bunaaa

mihaelar63 1

28.03.2011, 18:24

Ce bine ca mi-ai amintit
Ai mei abia asteapta sa le fac

Criss 1

28.03.2011, 19:04

Cuisine, cu siguranta pastrez o portie si pentru tine.

Criss 1

28.03.2011, 19:05

Va multumesc tututror pentru comentarii.

LUK 1

28.03.2011, 19:28

buna buna

Criss 1

28.03.2011, 19:45

Multumesc LUK.

mamaieelena 1

28.03.2011, 22:48

delicioasa

kamy 1

28.03.2011, 23:56

buuuuuna

deyutzky 1

29.03.2011, 08:15

Criss 1

29.03.2011, 08:29

Multumesc fetelor.

RuxyRux 1

29.03.2011, 10:23

Delicioasa

mirela0911 1

29.03.2011, 14:12

Asa imi place si mie dar fara usturoi

Criss 1

29.03.2011, 21:07

Multumesc dragutelor.
Mirela,cu usturoiul nici eu nu ma prea impac.

ExploraCuisine 1

29.03.2011, 21:30

E usturoiul il zdrobesc cand ceapa e calita si amestec putin, ii da o aroma grozava!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita