Fasole batuta

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 3863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 5 catei usturoi
  • 3 cepe mari
  • o lingurita bulion
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert (cel mai bine ar fi sa aveti o oala de presiune). Intre timp se pune ceapa taiata solzisori la calit intr-o cratita cu ulei de un deget. Se lasa pana devine aurie. Se adauga o lingurita bulion. Cand s-a fiert fasolea se strecoara de zeama, oprind o cana de lichid. Se paseaza fasolea, se adauga cateii de usturoi pisati, uleiul in care am calit ceapa si cana de lichid in care s-a fiert fasolea. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu ceapa prajita deasupra si nelipsitele muraturi.
Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

Gherca Daniela 1

16.12.2014, 09:55

simona72 1

16.12.2014, 09:58

Rocsi 1

16.12.2014, 21:54

Vreau si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta, servita cu mamaliga