Fasole bătută

de Flori in Mancaruri de post, 8 Apr 2009 | 4199 vizualizari

 

Daca e post, se mananca fasole si daca se mananca fasole, musai sa facem si una batuta, mixata sau robotita, nu conteaza, buna sa fie!

 

INGREDIENTE

  • - fasole -fiecare cat crede de cuviinta, dupa pofte, gusturi sau numarul de membri ai familiei, consumatori de asemenea delicatesa
  • -o capatana voinica de usturoi
  • -2 cepe marisoare
  • -ulei
  • -suc de rosii sau bulion
  • -sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea fiarta bine -eu prefer s-o fierb la oala sub presiune si sa-i scurg zeama, pt ca niciodata nu reusesc sa ma hotaresc seara ce mancare voi face a doua zi :) ( In mod normal, fasolea se lase o noapte intr-o oala cu apa rece, care se scurge a doua zi, apoi se fierbe) se mixeaza bine, cu ulei adaugat treptat, ca la maioneza. Se adauga usturoiul pisat, sare si se amesteca bine. Eu am mai pus si o legatura de usturoi verde, pentru culoare.

Taiem cepele rondele, le calim in ulei pana se auresc bine si turnam in final suc de rosii sau bulion, dupa preferinta. Punem sare si piper si ornam cu aceasta compozitie fasolea.

Sa aveti pofta!

P.S. Eu am mai pastrat un pic de fasole nebatuta cu care am facut o ciorba buna-bunuta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ANCA 1

05.04.2009, 11:32

Oana, si noi la fel o facem

Flori 1

07.04.2009, 14:50

Merci, Oana, o sa incerc si asa, clar ca va fi si mai buna!

ioana_ 1

08.04.2009, 21:07

Si mie imi place tot cu morcov si cu ceapa (ardei n-am pus, dar voi incerca). Si imi place ca ii da si culoare morcovul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta