Fasole batuta cu sos de ceapa

de deea2686 in Mancaruri de post, 7 Apr 2015 | 1046 vizualizari

 

Am zis macar in saptamina mare sa tinem si noi post si am pregatit o fasole batuta su sos de ceapa si ciorba de fasole.....Doamne ajuta sa reusim sa tinem postul.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr fasole fiarta alba
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • ulei masline
  • 2 cepe
  • patrunjel verde
  • 1 lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu sos de ceapa:

Fasolea fiarta si scursa se mixeaza cu blenderul,se adauga2 linguri ulei de masline ,sare,usturoiul pisat si se amesteca bine.Se pregateste sosul de ceapa astfel:se toaca ceapa marunt si se pune la calit cu ulei ,sare si putina apa .Amesteci din cind in cind apoi daca ceapa nu e fiarta mai adaugi apa.Cind e aproape fiarta pui bulionul si la final patrunjelul tocat.Se serveste impreuna cu fasolea.Pofta buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fasole batuta cu sos de ceapa-0
Fasole batuta cu sos de ceapa-1
Fasole batuta cu sos de ceapa-2
Fasole batuta cu sos de ceapa-3

COMENTARII (13)

Carmen_g

Carmen_g 1

08.04.2015, 11:29

Buna de tot!

Sim0na

Sim0na 1

08.04.2015, 11:36

mirela0911

mirela0911 1

08.04.2015, 15:39

Place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!