Fasole batuta la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 11 Aug 2021 | 2895 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 100ml ulei
  • 5-6 catei usturoi
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • CEAPA CARAMALIZATA
  • 6 cepe mari
  • 50ml ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita zahar
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta la slow cooker Crock-Pot:

Fasolea se alege, se spala si se pune in apa rece de seara pana dimineata.

In vasul slow cooker Crock-Pot punem fasolea boabe scursa de apa.

Se pun morcovul, ceapa si albitura curatate si lasate intregi.

Se presara vegeta si piper.

Se pune apa peste nivelul boabelor.

Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se pune pe pozitia High si se lasa 5 ore.

Cand este fiarta, se strecoara, se scoate zarzavatul si se lasa la racit.

Se pune in robot si se mixeaza, adaugand usturoiul pisat si 100 ml ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare si se pune intr-un vas.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pun 50 ml ulei si ceapa si se caleste.

Se presara sare si piper.

Cand este inmuiata, se adauga zaharul si se caleste in continuare.

Aproape de final, se adauga si boiaua.

Se caleste pana capata o culoare maronie. (noua asa ne place caramelizata bine)

Se pune in vas peste fasole distribuita pe toata suprafata.

Se mananca rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L