Fasole batuta la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 11 Aug 2021 | 583 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 100ml ulei
  • 5-6 catei usturoi
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • CEAPA CARAMALIZATA
  • 6 cepe mari
  • 50ml ulei
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita zahar
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta la slow cooker Crock-Pot:

Fasolea se alege, se spala si se pune in apa rece de seara pana dimineata.

In vasul slow cooker Crock-Pot punem fasolea boabe scursa de apa.

Se pun morcovul, ceapa si albitura curatate si lasate intregi.

Se presara vegeta si piper.

Se pune apa peste nivelul boabelor.

Se pune vasul in aparat, se pune capacul, se pune pe pozitia High si se lasa 5 ore.

Cand este fiarta, se strecoara, se scoate zarzavatul si se lasa la racit.

Se pune in robot si se mixeaza, adaugand usturoiul pisat si 100 ml ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare si se pune intr-un vas.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pun 50 ml ulei si ceapa si se caleste.

Se presara sare si piper.

Cand este inmuiata, se adauga zaharul si se caleste in continuare.

Aproape de final, se adauga si boiaua.

Se caleste pana capata o culoare maronie. (noua asa ne place caramelizata bine)

Se pune in vas peste fasole distribuita pe toata suprafata.

Se mananca rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L