Fasole cu carnaciori

de Corinuta in Porc, 30 Oct 2010 | 2291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe
  • 300 g carnati ardelenesti
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • 700 ml suc de rosii(bulion)
  • 4-5 foi de dafin
  • sare, piper macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece de seara pana a doua zi. Se schimba apa si se pune la fiert. Dupa ce da in clocot se arunca apa, se pune alta apa calda si se fierbe cam o ora la foc potrivit impreuna cu frunzele de dafin.


Ceapa si morcovii se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar morcovii felii si se pun la calit in ulei pana se inmoaie. Se taie carnatii in bucati potrivit de mari si se prajesc putin impreuna cu ceapa si morcovii. Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba vreo cinci minute.


Se toarna sosul de rosii peste fasole si se mai lasa sa fiarba impreuna un sfert de ora. Se serveste cu ardei iute daca va place.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

nadina73 1

31.10.2010, 15:01

cred ca ti-ai schimbat locu in casa stai numai in bucatariesuper buna

Corinuta 1

31.10.2010, 20:11

Nadina, in bucatarie si la calculatoooooor!

elena1988 1

08.02.2011, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc umpluta