Fasole cu carnati

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 7499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr fasole
  • 400 gr carnati
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 4 linnguri bulion
  • 1 legatura marar
  • sare delicat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se spala de cu seara si se pune in apa peste noapte. A 2-a zi se pune la fiert schimband apa de cel putin trei ori. Ceapa se toaca marunt iar ardeiul cubulete. Separat intr-un alt vas punem un pic de ulei si lasam sa prinda culoare carnatii, care au fost taiti bucati, apoi punem ceapa si lasam sa se imoaie si la urma ardeiul, peste punem fasolea fiarta cu un pic de zeama lasam sa dea in clocot si adaugam bulionul.Lasam sa fiarba ~ 20 min potrivim de sare si delicat;adaugam mararul tocat marunt si oprim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

20.10.2009, 23:23

multumesc pentru sfat nu stiam

Oana 1

21.10.2009, 17:47

Lumi, tot ca sa nu te doara stomacelul e bine sa pui o lingurita cu menta uscata Eu pun si cimbru, busioc, boia dulce, piper, foi de dafin....f. multe condimente Le adaug dupa ce fasolea e fiarta, o data cu legumele, sa incerci!

luminita20_2006 1

21.10.2009, 19:10

neaparat am sa incerc, cimbru pun si eu...da vad am omis sa trec la reteta scuze, dar de menta si foi de dafin nu stiam am sa incerc si asa...multumesc pentru sfat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos alb cu ciuperci