Lucskos sau varza cu carne

de danakarin in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2013 | 1162 vizualizari

 

Asa simpla si nesofisticata cum e, este una din retetele mele preferate. Zilele trecute mi s-a facut dor ....si iata rezultatul. Eu prefer la aceasta rețeta varza de vara, care nu e așa indesata...greu de găsit acuma :-) aici am cumpărat ceva care se cheamă Spitzkohl...si se potriveste de minune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g de pulpa de porc taiata cubulete
  • o varza
  • 100 ml de smantana
  • o lingura de faina
  • o lingura de marar tocat
  • o lingurita de cinbru tocat
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos sau varza cu carne:

Am pus la fiert intr-oala incapatoare carnea in aprox 1, 5 l de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic. Am indepartat spuma ce s-a format la fierbere. Cand a fiert carnea pe jumătate, am adaugat varza taiata bucati, si am mai pus apa, cat sa acopere varza. Am fiert totul impreuna pana s-a inmuiat varza, am adugat sare, marar si cinbru. Daca va deranjeaza frunzele puteti pune si o tulpina de marar uscata care o îndepărtați la sfârșit. Am amestecat o lingura de faina cu 100 g de smantana groasa si am mai dat un clocot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos sau varza cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Anett 1

31.10.2013, 12:59

buuun buuun !

MIUTA 1

31.10.2013, 15:30

danakarin 1

31.10.2013, 21:23

Dragillor si dragelor ! E o plăcere sa vii seara acasă si sa găsești așa multe comentarii draguțe.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carne de vita