Lucskos sau varza cu carne

de danakarin in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2013 | 1046 vizualizari

 

Asa simpla si nesofisticata cum e, este una din retetele mele preferate. Zilele trecute mi s-a facut dor ....si iata rezultatul. Eu prefer la aceasta rețeta varza de vara, care nu e așa indesata...greu de găsit acuma :-) aici am cumpărat ceva care se cheamă Spitzkohl...si se potriveste de minune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g de pulpa de porc taiata cubulete
  • o varza
  • 100 ml de smantana
  • o lingura de faina
  • o lingura de marar tocat
  • o lingurita de cinbru tocat
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lucskos sau varza cu carne:

Am pus la fiert intr-oala incapatoare carnea in aprox 1, 5 l de apa. Am lasat sa fiarba la foc mic. Am indepartat spuma ce s-a  format la fierbere. Cand a fiert carnea pe jumătate, am adaugat varza taiata bucati, si am mai pus apa, cat sa acopere varza. Am fiert totul impreuna pana s-a inmuiat varza, am adugat sare, marar si cinbru. Daca va deranjeaza frunzele puteti pune si o tulpina de marar uscata care o îndepărtați la sfârșit. Am amestecat o lingura de faina cu 100 g de smantana groasa si am mai dat un clocot.  

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lucskos sau varza cu carne" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anett 1

31.10.2013, 12:59

buuun buuun !

MIUTA 1

31.10.2013, 15:30

danakarin 1

31.10.2013, 21:23

Dragillor si dragelor ! E o plăcere sa vii seara acasă si sa găsești așa multe comentarii draguțe.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!