Cotlet de porc aromat

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2013 | 1609 vizualizari

 

Un preparat aromat !

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • rozmarin
  • maghiran
  • busuioc
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri coniac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat:

Se taie cotletul de porc felii si se pune in castron.


Se pune sare, piper, praf de usturoi, maghiran, rozmarin, busuioc si se amesteca.


La final se pune mustarul si coniacul si se amesteca iarasi.


Se pune la frigider 30 min.


Se incinge o tigaie de teflon si punem cotletul la rumenit, nu se lasa mult 4 -5 min , pe fiecare parte sa nu se usuce.



POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de maghiran se poate folosi oregano.

2

Se pot pune si alte condimente dupa propiul gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ianculubita 1

27.05.2013, 11:12

Rocsi 1

27.05.2013, 11:21

Dea_Dea 1

27.05.2013, 12:59

Multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta