Cotlet de porc aromat

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2013 | 2631 vizualizari

 

Un preparat aromat !

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • rozmarin
  • maghiran
  • busuioc
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri coniac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc aromat:

Se taie cotletul de porc felii si se pune in castron.


Se pune sare, piper, praf de usturoi, maghiran, rozmarin, busuioc si se amesteca.


La final se pune mustarul si coniacul si se amesteca iarasi.


Se pune la frigider 30 min.


Se incinge o tigaie de teflon si punem cotletul la rumenit, nu se lasa mult 4 -5 min , pe fiecare parte sa nu se usuce.



POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

In loc de maghiran se poate folosi oregano.

2

Se pot pune si alte condimente dupa propiul gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ianculubita 1

27.05.2013, 11:12

Rocsi 1

27.05.2013, 11:21

Dea_Dea 1

27.05.2013, 12:59

Multumesc dragilor!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc “Simfonia Culorilor” cu dressing de merisoare