Rulada cu carne tocata

de Mirela Suba in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2013 | 2777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 500 gr felii sunca crud-afumata(sau cum ii se mai spune prosciuto)
  • o legatura patrunjel
  • o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 oua
  • 3 oua fierte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne tocata:

Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua.

Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata  si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa cuprinda tot.

Cealalta jumatate,se face la fel,feliile de sunca crud-afumate,apoi amestecul de carne si se ruleaza si deasupra de pun din nou felii de sunca sa cuprinda tot.

Eu am facut una fara ou si una cu ou ca sa fac diferenta dintre ele si sunt amandoua grozave la gust.

Intr-o tava se pune foaie pergament si se pun ruladele in ea si cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Eu am uns cu putin ulei ruladale,dar merg si neunse.

Se dau la cuptor pentru 45 min.

Va doresc Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata umpluta