Rulada cu carne tocata

de Mirela Suba in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2013 | 2150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 500 gr felii sunca crud-afumata(sau cum ii se mai spune prosciuto)
  • o legatura patrunjel
  • o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 oua
  • 3 oua fierte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne tocata:

Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua.

Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata  si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa cuprinda tot.

Cealalta jumatate,se face la fel,feliile de sunca crud-afumate,apoi amestecul de carne si se ruleaza si deasupra de pun din nou felii de sunca sa cuprinda tot.

Eu am facut una fara ou si una cu ou ca sa fac diferenta dintre ele si sunt amandoua grozave la gust.

Intr-o tava se pune foaie pergament si se pun ruladele in ea si cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Eu am uns cu putin ulei ruladale,dar merg si neunse.

Se dau la cuptor pentru 45 min.

Va doresc Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne cu glazura dulce acrisoara