Rulada cu carne tocata

de Mirela Suba in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2013 | 1303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 500 gr felii sunca crud-afumata(sau cum ii se mai spune prosciuto)
  • o legatura patrunjel
  • o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 oua
  • 3 oua fierte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne tocata:

Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua.


Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa cuprinda tot.


Cealalta jumatate,se face la fel,feliile de sunca crud-afumate,apoi amestecul de carne si se ruleaza si deasupra de pun din nou felii de sunca sa cuprinda tot.


Eu am facut una fara ou si una cu ou ca sa fac diferenta dintre ele si sunt amandoua grozave la gust.


Intr-o tava se pune foaie pergament si se pun ruladele in ea si cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Eu am uns cu putin ulei ruladale,dar merg si neunse.


Se dau la cuptor pentru 45 min.


Va doresc Pofta Mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

jolygina 1

30.04.2013, 11:44

super imi place

Bya Ralu 1

10.05.2013, 12:49

buna

Mirela Suba 1

11.05.2013, 08:05

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata