Fasole frecata cu carnati

de Dea_Dea in Porc, 3 Apr 2013 | 1248 vizualizari

 

Ghinionul meu ca a fiert fasolea 2 ore jumate :)), dar a iesit minunata aceasta reteta de Fasole frecata cu carnati

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole uscata
  • carnati picanti(3 perechi)
  • 4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de bulion
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata cu carnati:

Fasolea se pune la fiert cu apa, mie mi-a luat 2 ore jumate pana a fiert :). Cand s-a fiert se strecoara de apa si se mixeaza bine, se condimenteaza cu sare si piper.


Sosul:


se pun intr-o tigaie 2 linguri ulei, carnatii taiati bucati si se lasa cateva minute la rumenit, apoi se adauga ceapa si bulionul, se condimenteaza cu sare si piper, se mai lasa 5 min si se stinge focul.

 

TIPS-URI

1

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Dea_Dea 1

03.04.2013, 12:08

Jamila usor usor dar greu pana fierbe fasolea

Lau 1

03.04.2013, 14:51

Zamfira 1

03.04.2013, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza murata cu carne afumata si carnati