Fasole galbena cu carnat afumat

de pity19 in Mancaruri de legume, 13 Iun 2014 | 2159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole galbena lata proaspata
  • o bucata carnat afumat
  • o cutie smantana ( mica )
  • o lingurita oregano
  • o lingurita busuioc
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • un varf lg usturoi praf
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu carnat afumat:

Clatim fasolea , o rupem in 3 fiecare , luam o oala mare , punem fasolea si apa cat sa acopere ( cu o lg de sare ) , lasam sa fiarba ;


Carnatul il taiem bucatele groase , punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 3 minute ;


Cand fasolea a fiert ( trebuie sa fie bobul moale ) , luam de pe foc si strecuram de apa ;


Intr-un bol amestecam smantana cu faina si 5 linguri de apa rece , punem intr-o cratita si dam la fiert , amestecand continuu pana cand acesta se ingroasa , luam de pe foc si adaugam : oregano , busuioc , sare , piper , vegeta si usturoi praf , amestecam ; Punem sosul peste fasolea scursa de apa si amestecam bine ;


Asezam fasolea in farfurie si adaugam carnatul taiat peste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

13.06.2014, 16:38

Cu faina nefiarta?

pity19 1

13.06.2014, 16:40

am fiert impreuna cu smantana!

MotanLaOale 1

13.06.2014, 18:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta