Fasole galbena cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 20 Aug 2015 | 4803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena (pastai rotunde)
  • 2 bucati de fleica/pulpa de porc
  • un morcov
  • 3-4 cartofi potriviti
  • un ardei capia rosu
  • cateva cepe albe
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosioare de gradina
  • sare dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 litru supa de carne/legume
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu carne de porc:

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei.


Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care adaugam supa de carne/legume.


Cand incepe sa fiarba, adaugam pastaile, rosioarele si cartofii taiati cuburi.


Continuam fierberea pana ce pastaile sunt bine patrunse.


Potrivim de gust cu sare si coloram cu suc de rosii.


Cand ajunge la consistenta dorita (cu zeama sau scazut), oprim focul si presaram busuiocul proaspat tocat.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Busuiocul se poate inlocui cu cateva fire de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:05

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:05

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2015, 23:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava