Fasole galbena cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 20 Aug 2015 | 10507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena (pastai rotunde)
  • 2 bucati de fleica/pulpa de porc
  • un morcov
  • 3-4 cartofi potriviti
  • un ardei capia rosu
  • cateva cepe albe
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosioare de gradina
  • sare dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 litru supa de carne/legume
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu carne de porc:

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei.

Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care adaugam supa de carne/legume.

Cand incepe sa fiarba, adaugam pastaile, rosioarele si cartofii taiati cuburi.

Continuam fierberea pana ce pastaile sunt bine patrunse.

Potrivim de gust cu sare si coloram cu suc de rosii.

Cand ajunge la consistenta dorita (cu zeama sau scazut), oprim focul si presaram busuiocul proaspat tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Busuiocul se poate inlocui cu cateva fire de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu omleta si legume