Fasole galbena inabusita, cu usturoi

de dakris in Mancaruri de post, 8 Iul 2012 | 17781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena
  • 4 cepe medii
  • mujdei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena inabusita, cu usturoi:

Pastaile se spala si se taie la dimensiunea dorita.


Ceapa se curata, se spala si se toaca, apoi se pune intr-o cratita cu 1 cana apa si ulei. Cand s-a inmuiat se adauga pastaile si se acopera cu un capac adaugand cate putina apa fierbinte din cand in cand.Dupa ce s-a inmuiat fasolea si apa s-a evaporat se varsa mujdeiul, se sareaza dupa gust si se mentine pe foc inca cca 5 min timp in care se evapora apa ce a fost adaugata cu usturoiul. La final se adauga mararul tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena inabusita, cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dakris 1

10.07.2012, 11:59

Panacris 1

26.01.2013, 09:51

Super!

dakris 1

26.01.2013, 15:55

Multumesc, Cris!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena la capac