Supa de pastai

de ala_oancea in Supe, 16 Iun 2009 | 8585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 300 gr pastai
  • 3 linguri smantana
  • 2 lingurite otet
  • delikat, piper, boia
  • cimbru
  • leustean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pastai:

Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa 2-3 minute pe foc. Se serveste atat calda cat si rece, presarata cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pastai" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta gustoasa de Supa crema de mazare, cu crutoane