Supa de salata verde

de Anett in Supe, 2 Apr 2017 | 605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 salata verde
  • 250 gr sunca afumata
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • cub de supa de gaina
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura mica patrunjel
  • 1 legatura mica marar
  • 2 linguri faina
  • 250 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • 1.5 l apa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde:

Se spala salata si se taie, dar nu foarte marunt. Se taie fasii subtiri sunca si ardeiul, tocam ceapa si usturoiul.


Punem cateva linguri de ulei intr-o cratita, adaugam ardeiul, sunca, ceapa si usturoiul, punem cratita pe foc, si lasam sa se prajeasca pentru cateva minute.


Adaugam salata si turnam apa in cratita. Tocam patrunjelul si mararul si le punem in supa. Adaugam cubul de supa de gaina, asezonam cu sare si piper si lasam sa fiarba pentru cateva minute.


Intr-o cana, amestecam laptele si faina, apoi punem cateva linguri din supa si turnam compozitia in supa. Amestecam bine si fierbem pentru 10 minute.

 

TIPS-URI

1

se poate face adaugand ou, in loc de sunca

2

putem folosi si condimente uscate (patrunjel si marar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

02.04.2017, 15:49

noiinbucatarie 1

02.04.2017, 21:13

katty 1

02.04.2017, 22:38

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou