Fasole galbena lata cu zarzavat pt iarna

de nadina73 in Conserve, 26 Sep 2010 | 14815 vizualizari

 

la iarna in 5 minute aveti ciorbica gata

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fasole lata galbena
  • 0,5 kg ceapa
  • 0,5 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galven
  • patrunjel verde
  • frunze de telina
  • rosii1,5 kg rosii
  • sare
  • conservant sau aspirina
  • ulei de masline 4-5 linguri
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena lata cu zarzavat pt iarna:

Se curata fasolea se taie bucatele .


Morcovul se taie rondele subtiri


Ceapa se curata si se taie pestisori.


Ardeiul se taie cubulete.


Frunzele de patrunjel si telina se toaca marunt


Rosiile se taie feliute


Se pune ulei intr-o oala se pune un rand de fasole dupa care se pune morcov,ardei,ceapa,rosii ,patrunjel verde si frunze de telina,sare si din nou se repeta operatiune pana la final.Se pune oala pe foc la foc potirvit fara apa si cu capac aproximativ 1 ora.


La final se pun in borcan se pune aspirina sau conservant se pune capacul si se pun la dunt intr-o oala cu apa si se acopera borcanele cu o carpa se duntulesc 20-25 minute dupa care se lasa in oala pana se racesc.


Daca am primit fasole din tara ,era si pacat sa ratez ocazia.La iarna este o mancare si de post si usoara si rapida


Din cantitatile de mai sus vor iesi 6-7 borcane de 800g




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena lata cu zarzavat pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadina73 1

03.10.2010, 17:23

da laly cu mare drag iubita ,nu iti dau borcan si gata preparat doar sa te pui la masa

nadina73 1

03.10.2010, 17:25

yafa

nadina73 1

03.10.2010, 17:26

onuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion by Doamna Dia