Gogosari si conopida in sos

de AnyCostescu in Conserve, 7 Oct 2014 | 3013 vizualizari

 

ADor aceasta salata de gogosari in sos.Iarna e numai buna de servit in loc de muraturi!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 1 conopida
  • 250 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 g zahar
  • 4 linguri mustar
  • 400 g bulion
  • 2 lingguri sare
  • boabe piper
  • coriandru
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie fasii.


Conopida se taiie buchetelee mici , se pune intr-o zita se spala si se lasa sa se stoarca.


Punem restul ingredientelor (fara gogosari si conopida) intr-o oala incapatoare.


Lasam sa fiarba 20 de minute.


Dupa acest timp adaugam conopida si gogosarii si lasam 5 minute.


Punem salata fierbinte in borcane si le intoarcem cu capacul in jos, sau pentru a fi siguri ca se sterilizeaza punem borcanele intr-o oala cu apa rece si dam la fiert pentru 20 minute din momentul in care incepe sa fiarba.


Se lasa borcanele la racit in apa in care au fiert, se scot, se sterg si se aseaza in camara (daca aveti)


Salata nu e buna de mancat imediat dupa ce ati facut-o,trebuie sa treaca minim 2 saptamani pentru a fi buna de mancat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari si conopida in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

07.10.2014, 21:28

Tare buni sunt!

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:29

multumesc >>

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos