Fasole iahnie

de portiadelumina in Mancaruri de post, 13 Sep 2013 | 5687 vizualizari

COMENTARII (71)

portiadelumina 1

13.09.2013, 20:26

Buni, chiar bună a fost, căci aşa cum ziceam prin alte comentarii, am probat cu ea noile murături,din toate adică. Mulţumesc frumos! Aaa, nu se ştie, poate vreodată ajungi la masa noastră.

Bunica 1

13.09.2013, 20:30

Cu mare drag !

AnyCostescu 1

13.09.2013, 20:54

ehehe...da te-ai pus pe treaba nu gluma bravo...ador fasolea...mai ales daca are si un pic de afumatura

portiadelumina 1

13.09.2013, 21:01

Any, e bună şi cu afumătură, dar fiind zi de post, am zis să fac şi aşa, pentru cei ce doresc să facă fără. În alte condiţii pun jumări, şorici, ciolan, kaiser ori chiar cârnăciori (de casă în special).

mirela0911 1

13.09.2013, 21:13

nu ma dau la o parte de la asa ceva!

portiadelumina 1

13.09.2013, 21:19

Mirela, dacă ai face asta, ai pierde un gust nemaipomenit de bun, nu că am gătit eu Mulţumesc!

Cris2711 1

13.09.2013, 22:07

nu mai plec ,pana nu imi dai

diaconta 1

13.09.2013, 22:18

ce de-a comentarii la mancarile tale mai Padre la mine abia de se aduna vreo doi

Cris2711 1

13.09.2013, 22:20

)Diuto

Constelatialeu 1

13.09.2013, 22:22

Vin eu cu afumatura sa nu mancam pe gol,asa.....

Cris2711 1

13.09.2013, 22:22

Cleme adu,adu ca vin si io)

Lia_ 1

13.09.2013, 22:32

eu nu cred ca cineva considera degradant sa mancam fasole, Doamne fereste!!!

RuxyRux 1

13.09.2013, 23:24

Doamne ce-o iubesc! ...si-arata divin! ...nu rezist...desi o prepar extrem de rar Felicitari

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:20

Cris, eşti binevenită, dar să aduci şi tu din renumiţii cârnaţi nemţeşti, că se dă startul acum la oktoberfest. Şi să ştii, cred că merg de minune şi cu fasole. )

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:22

Dia, nu zice aşa, că eu pun reţetele aproape la fel de des cum vine Crăciunul, odată pe an, de aia e aşa zarvă pe.aci, nu că-s eu prea priceput

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:23

Lia, nici nu ştii câte pot vorbi oamenii, în special (din nefericire) cei care ajung la o condiţie materială superioară, peste noapte, uitând de unde au plecat, parcă încercând să-şi şteargă definitiv urmele.

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:26

Ruxy, nci noi nu o gătim foarte des, dar măcar odată pe lună tot facem şi acest fel de mâncare. E drept, alteori facem fasole bătută ori ciorbă de fasole, la fel de bune. Mulţumesc frumos!

portiadelumina 1

14.09.2013, 06:27

Adu, Cleme, adu, că mâine, duminică merge şi afumătura, cel puţin în cazul meu, fireşte.

simona72 1

14.09.2013, 06:36

Bravo Padre!!! Inca odata ne-ai inchis gurile...introducere de nota 10.

portiadelumina 1

14.09.2013, 10:49

Simona, credeam că fasolea-i cea care v-a închis gura dar e bne că şi introducerea a fost la locul ei. ) Mulţumesc!

mena29 1

20.09.2013, 09:21

Si noi mancam iahnie de fasole destul de des,in general in zilele de post!Bravo Padre!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa verde si patrunjel