Fasole in painici

de ana in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2010 | 1726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru painici 
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 20 ml ulei
  • sare
  • 10 gr drojdie
  • Pentru fasole
  • 500 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 100 gr pasta de rosii
  • 100 ml vin
  • 200 gr carnati
  • sare,piper,foi de dafin,cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole in painici:

Pregatim aluatul de paine: Drojdia o dizolvam in apa calduta si amestecam cu celelalte ingrediente.Coca obtinuta o lasam la dospit cca 1 ora.


Aluatul il impartim in 4 si formam bilute pe care le mai lasam 1 ora la dospit.Le coacem la foc mediu.Le lasam 5 minute sa se racoreasca apoi le taiem capacul si le scobim .Miezul il taiem cubulete si il rumenim la cuptor impreuna cu painicile goale.


Fasolea o tinem la inmuiat cel putin 3 ore o oparim de 2 ori ,apoi o fierbem bine .Separat tocam legumele si carnatii , le calim iar cand sunt patrunse adaugam vinul si pasta de rosii.Sosul obtinut il amestecam cu fasolea ,asezonam cu sare , piper,cimbru si foi de dafin.


Painicile le umplem cu fasole inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole in painici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

26.06.2010, 16:27

laly bine zici si lingurifoarte bine arata am tot vazut retete asemanatoare dar sincer nu am incercatsuper 5 linguri

ana 1

26.06.2010, 17:06

Miha@Nadina sa incerci ,este foarte buna !

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 20:57

ana, de ce nu stai si tu mai aproape ca eram numai pe capul tau doamne ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu carnati