Fasole in painici

de ana in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2010 | 1585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru painici 
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 20 ml ulei
  • sare
  • 10 gr drojdie
  • Pentru fasole
  • 500 gr fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 100 gr pasta de rosii
  • 100 ml vin
  • 200 gr carnati
  • sare,piper,foi de dafin,cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole in painici:

Pregatim aluatul de paine: Drojdia o dizolvam in apa calduta si amestecam cu celelalte ingrediente.Coca obtinuta o lasam la dospit cca 1 ora.


Aluatul il impartim in 4 si formam bilute pe care le mai lasam 1 ora la dospit.Le coacem la foc mediu.Le lasam 5 minute sa se racoreasca apoi le taiem capacul si le scobim .Miezul il taiem cubulete si il rumenim la cuptor impreuna cu painicile goale.


Fasolea o tinem la inmuiat cel putin 3 ore o oparim de 2 ori ,apoi o fierbem bine .Separat tocam legumele si carnatii , le calim iar cand sunt patrunse adaugam vinul si pasta de rosii.Sosul obtinut il amestecam cu fasolea ,asezonam cu sare , piper,cimbru si foi de dafin.


Painicile le umplem cu fasole inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole in painici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

26.06.2010, 16:27

laly bine zici si lingurifoarte bine arata am tot vazut retete asemanatoare dar sincer nu am incercatsuper 5 linguri

ana 1

26.06.2010, 17:06

Miha@Nadina sa incerci ,este foarte buna !

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 20:57

ana, de ce nu stai si tu mai aproape ca eram numai pe capul tau doamne ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Carnati cu cartofi la cuptor