Fasole păstăi cu bulion

de iri_iri in Mancaruri de post, 8 Apr 2015 | 1338 vizualizari

 

Proaspăt preparată, pozată si prezentată să nu aibă timp sa se răcească. .....

 

INGREDIENTE

  • o legătură ceapă
  • 2 pungi fasole pastai congelate
  • o lingură de bulion
  • sare
  • făină de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole păstăi cu bulion:

Ceapa o curățăm, spălăm si o tăiem mărunt după care o punem la înăbușit cu un pic de ulei si 200ml apă.


Păstăile le lăsăm la dezghețat la temperatura camerei, după care le adaugăm peste ceapa înăbușită si completam cu apă cat să le cuprindă, amestecând din când în când.


Lăsăm sa fiarbă la foc mic până începe sa scadă din apă, după care adaugăm bulionul, busuiocul si sare după gust. Merge si piper dar cum i-am dat si fetiței mele am preferat deocamdată sa nu adaug. Se mai lasă pe foc cam 15 minute si se da deoparte.


Separat am făcut o mămăliguță nu foarte mare pe care am servit-o cu aceste păstăi.


Poftă Bună!


 

TIPS-URI

1

La acest fel de mâncare merge foarte bine si usturoi, dar cum am probleme cu bila, evit al mânca pentru că îmi face rău.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole păstăi cu bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Carmen_g 1

09.04.2015, 20:12

Ce bunatate ai facut!

iri_iri 1

10.04.2015, 00:00

Tarasmariana

iri_iri 1

10.04.2015, 00:01

Carmen

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor