Fasole pastai cu dovlecel si carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 7 Aug 2014 | 1498 vizualizari

 

O combinatie excelenta

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de porc pentru gulas
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • 1 borcan de fasole pastai
  • 2 dovlecei mici
  • busuioc,sare,piper alb
  • 1 catel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu dovlecel si carne de porc:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, dupa cateva minute se adauga si bucatiile de carne, clatite sub jet de apa rece.

Se pune putin busuioc, sare si piper si se stinge cu vinul alb.

Dupa ce zeama a scazut se pune apa si se lasa la fiert timp de 30 minute.

Se scurge fasolea pastai de zeama, se adauga in ceaun peste bucatiile de carne, la fel si dovleceii, se curata de coaja, de seminte, se taie cuburi.

Se completeaza cu apa si se lasa la fiert.

Se potriveste dupa gust cu condimente, se adauga si usturoiul tocat marunt, se mai lasa 10 minute si se ia de pe foc.

 

TIPS-URI

1

Se pune marar tocat marunt proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu dovlecel si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

08.08.2014, 13:24

roxana_simona 1

09.08.2014, 20:53

bun bun

Panacris 1

12.08.2014, 15:15

1 tava de bucati de porc pentru gulas
, acum depinde ce tavă ai eu am tavă ptr 4 Zmei Glumesc desigur! Super bună rețeta De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hering cu smantana acra

Hering cu...

ieri la 22:34

Pui cu lamaie si parmezan

de Rux 9

Pui cu lamaie si...

ieri la 18:34

Salata italiana cu creveti si parmezan

de Rux 9

Salata italiana...

ieri la 18:25

Cheeseburger

de Meea 4

Cheeseburger

ieri la 18:24

Drob de vinete

de oanapl 4

Drob de vinete

ieri la 16:47