Fasole prajita, mancarea traditional romaneasca

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 30 Apr 2013 | 62745 vizualizari

COMENTARII (25)

lucy2002 1

30.04.2013, 17:19

Ce bine arata!

COSTEO 1

30.04.2013, 17:19

Place mult fasolea!

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 17:20

Multumesc Lucy!

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 17:21

Si mie Costeo De cand asteptam sa mananc! Cam de 4 luni asa

laura_n 1

30.04.2013, 17:24

Dya, te inteleg )))

simona72 1

30.04.2013, 17:26

Buna fasolica!!!

marianascarlat 1

30.04.2013, 17:40

Buna rau!

Corinuta 1

30.04.2013, 17:41

eu n-am mancat aproape 2 ani!

mena29 1

30.04.2013, 17:44

Mie imi place! Si eu fac!

MotanLaOale 1

30.04.2013, 17:48

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 18:02

sasha 1

30.04.2013, 18:37

iamiiiiiii

angyb 1

30.04.2013, 19:00

Bunica 1

30.04.2013, 19:06

Buna!

jolygina 1

30.04.2013, 19:30

gaby_gabytza 1

30.04.2013, 20:17

Rocsi 1

30.04.2013, 21:00

Am facut si eu ieri si am mancat o portie generoasa

Anett 1

30.04.2013, 21:11

foarte bun!

adry88 1

30.04.2013, 21:46

place mult

iry-gabriela 1

30.04.2013, 22:43

bun,bun

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 23:30

Va multumesc! Seara buna!

RuxyRux 1

30.04.2013, 23:31

Minunata...asa fac si eu iahnia...doar ca pun si telina super Dya!

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2013, 23:42

Pup cu drag! Multumesc

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:35

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2013, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta