Fasole scazuta de post

de pinguin in Mancaruri de post, 28 Mar 2011 | 18604 vizualizari

 

Reteta pe care v-o prezint e o adaptare proprie a binecunoscutei fasole scazuta ;)
Poate va fi si pe placul altcuiva...

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba uscata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei chili
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 3 catei usturoi
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • foi de dafin
  • vegeta(Plafar)
  • leustean
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta de post:

Am lasat fasolea la inmuiat cateva ore,in apa rece.


Apoi am fiert-o si am schimbat apa de 3 ori.(Cu toate cred ca stim procedura asta.)


Am pus apoi fasolea la fiert in apa calda cu un pic de ulei si vegeta.Si am lasat-o la fiert peste o jumatate de ora.


Separat am calit in ulei ceapa,usturoiul,ardeiul.Dupa ce s-au imprietenit bine am adaugat si morcovul + telina.


Le-am lasat sa se patrunda bine si apoi am adaugat pasta de tomate,sarea si piperul.


Cand fasolea a fost fiarta am adaugat compozitia calita peste ea.Puteti sa zbrobiti inainte boabele de fasole cu o furculita.Eu asa am facut pantru ca imi place sa se lege un pic.


Mai adaugati sare daca e nevoie si foi de dafin spre sfarsit.


Si in cele din urma am adaugat si leusteanul.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

pinguin 1

04.04.2011, 15:54

Multumesc frumos

elena1988 1

24.04.2011, 21:05

babi5 1

04.09.2013, 04:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"