Fasole soia batuta

de ianculubita in Mancaruri de post, 5 Apr 2016 | 1332 vizualizari

 

Fasolea soia, vreau sa va spun ca are un gust mai bun decat fasolea obisnuita, se comporta mai bine in legatura cu "gazele" chiar daca i se spune fasole, dar fierbe mai greu si nu stiu de ce, orice metode as folosi dar cine are un vas sub presiune, il poate folosi!

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole soia boabe
  • 4 cepe
  • 1 lingura concentrat de legume
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta de rosii sau
  • 1 cana suc de sosii
  • sare
  • 1 capatana de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole soia batuta:

Fasolea curatata, spalata, se pune intr-un vas, se acopera cu apa clocotita, se pune un capac si se lasa 30min; dupa acest timp se pune la fiert cu aceeasi apa iar dupa alte 30 min. se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert tot cu apa fierbinte; cand incepe sa fiarba, se adauga 2 cepe taiate marunt si concentratul; eu folosesc concentrat pentru ca alte legume-i schimba culoarea si nu-mi place, dar pana la urma fiecare procedeaza cum doreste!


Se lasa la fiert incet 45-50 min., se strecoara apoi, fara sa se arunce zeama, fasolea se paseaza la blender impreuna cu usturoiul curatat, piureul obtinut se freaca cu o lingura de lemn sau mixerul, adaugand cate putin ulei, 3-4linguri, pentru a obtine o consistenta mai fina, iar cine doreste, mai poate adauga zeama de la fiert; se potriveste de gust, apoi se pune fasolea in boluri, deasupra cu ceapa ramasa, calita in uleiul ramas (daca e nevoie se mai adauga) si cu suc sau pasta de rosii.


Se serveste cu acritura preferata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole soia batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 10:06

ianculubita 1

06.04.2016, 12:16

Multumesc!

noiinbucatarie 1

06.04.2016, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu soia