Fasole verde cu maioneza si usturoi

de Ina in Salate, 3 Iul 2010 | 101003 vizualizari

COMENTARII (54)

Ina 1

04.07.2010, 19:49

Corina

Ina 1

04.07.2010, 19:49

ana, reformuleaza sa inteleg si eu

nadina73 1

04.07.2010, 21:50

foarte buna si eu faceam in tara aici nu am fasole galbena

Ina 1

04.07.2010, 21:56

dar merge si cu fasole verde, Nadina, pastai sa fie

Laly 1

04.07.2010, 22:40

Mai ai si pentru mine o feliuta,sa nu mor de pofta

mihaelar63 1

04.07.2010, 23:29

, ooo !!!, de cand nu am mai mancat asa ceva

Ina 1

05.07.2010, 07:51

am LALY, cum sa nu? Si daca nu, facem, numai sa nu se umfle...

Ina 1

05.07.2010, 07:52

Mihaela, nici eu nu facusem anul asta deloc, dar cum se ajunsese iar fasolea in curte, am zis sa fac si sa va scriu si voua reteta, ca tare e buna fasolea gatita asa. Ma intreba cineva cum am gatit ciupercile, ca nu-si dadea seama ca e fasole

lia maria 1

05.07.2010, 08:09

Buna dimineata o felie de paine cu salata de fasole va rog

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 14:14

nici eu n-am mancat asa ceva, dar o fac si eu zilele astea sa vad daca-mi place, arata demential!

Ina 1

05.07.2010, 18:13

lia, cu mine mori de foame, s-a facut seara

Ina 1

05.07.2010, 18:13

pusik, sigur iti va placea

onuta 1

08.07.2010, 12:16

excelenta da.

Ina 1

08.07.2010, 15:58

ela 1

04.11.2010, 00:52

te-am votat

marcela1979 1

14.11.2010, 18:59

votat

Ina 1

15.11.2010, 05:49

multumesc, fetele! , sper ca n-ati facut ca si Costel, crezand ca ma voteaza daca-mi pune furci aici ( si oricum el n-avea cont, da' cica a votat pe furci )

gelu 1

29.07.2011, 14:48

ESTE FOARTE GUSTOASA,INCERCATI SA MAI PUNETI LANGA USTUROIUL PISAT SI 1-2 LINGURI DE USTUROI VERDE TOCAT SI UN PIC DE PIPER MACINAT ALB

gelu 1

29.07.2011, 15:00

Daca se consuma pe paine se poate pasa cu pasatorul pt. pireu sau se toaca marunt cu blenderul si se amesteca cu maioneza si ustoroi.La fel se procedeaza si cu conopida cand dorim sa o consumam pe paine.Pt garnitura sau salata se toaca bucati mai mari

Ina 1

02.08.2011, 20:00

multumesc frumos de sfaturi , am sa tin cont
Cat despre conopida, nu am incercat pana acum

Ina 1

07.08.2011, 13:06

Referitor la pasarea fasolei, voi ramane la varianta mea : fasolea taiata mai mare.
Am facut ieri pasata si sincer, nu prea mi-a placut...
Este ca la drob : desi-s aceleasi ingrediente, iese mult mai gustos si aspectuos tocat de cutit, decat la robot sau masina de tocat

micky 1

08.09.2011, 17:47

arata super si gustul pe masura! imi poti zice te rog daca se pot folosi si pastai de la borcan? din pacate, unde sunt eu nu sunt pastai proaspete!

Ina 1

08.09.2011, 18:52

Desigur, micky Eu fac reteta asta si iarna, cu pastai conservate la borcan , dupa metoda : http://www.bucataras.ro/retete/fasole-pastai-conservata-pentru-iarna-9074.html
Foloseste-le cu incredere Astept sa-mi spui daca-ti place rezultatul

micky 1

12.09.2011, 16:47

multumesc!! a iesit f buna! pacat ca e putina si cine stie cand mai gasesc! offf, rau e sa fii departe de tara ta, nu gasesti nimic bun la "strainezii" astia!

dorin 1

08.04.2012, 16:13

CTC-ul..un 10 dar merge si cum spune GELU.SAU CU PAINE FF PUTIN PRAJITA.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de naut