Fasole verde cu tochitura

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2014 | 2613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde congelata ( jumatate de punga am folosit eu )
  • tochitura ( carne afumata , slanina , carnat afumat , in untura )
  • jumatate de rosie ( obtional )
  • sos de rosii ( 5 linguri )
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu tochitura:

Scoatem fasolea de la congelator , punem in apa clocotita si lasam la foc mediu la fiert ;

Cand fasolea este aproape fiarta , adaugam peste un varf lg sare si mai lasam pana aceasta a fiert ;

Strecuram de apa ;

Adaugam 5 linguri sos de rosii , sare , piper  , vegeta , amestecam si punem in farfurie ;

Tochitura o punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 - 3 minute pana s-a topit untura si afumatura s-a rumenit putin ;

Scurgem de untura ramasa ; Punem in farfurie alaturi de fasole ;

Jumatatea de rosie pe care am clatit-o o taiem rondele sau feliute si o punem in farfurie alaturi de fasole si tochitura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu branza si crema de fasole