Fasole verde cu tochitura

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2014 | 835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde congelata ( jumatate de punga am folosit eu )
  • tochitura ( carne afumata , slanina , carnat afumat , in untura )
  • jumatate de rosie ( obtional )
  • sos de rosii ( 5 linguri )
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu tochitura:

Scoatem fasolea de la congelator , punem in apa clocotita si lasam la foc mediu la fiert ;


Cand fasolea este aproape fiarta , adaugam peste un varf lg sare si mai lasam pana aceasta a fiert ;


Strecuram de apa ;


Adaugam 5 linguri sos de rosii , sare , piper , vegeta , amestecam si punem in farfurie ;


Tochitura o punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 - 3 minute pana s-a topit untura si afumatura s-a rumenit putin ;


Scurgem de untura ramasa ; Punem in farfurie alaturi de fasole ;


Jumatatea de rosie pe care am clatit-o o taiem rondele sau feliute si o punem in farfurie alaturi de fasole si tochitura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Aurelia 07_07 1

12.06.2014, 19:14

Bunica 1

12.06.2014, 19:44

Buna,buna!

babi5 1

12.06.2014, 21:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi