Fasole verde cu tochitura

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2014 | 2582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde congelata ( jumatate de punga am folosit eu )
  • tochitura ( carne afumata , slanina , carnat afumat , in untura )
  • jumatate de rosie ( obtional )
  • sos de rosii ( 5 linguri )
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu tochitura:

Scoatem fasolea de la congelator , punem in apa clocotita si lasam la foc mediu la fiert ;

Cand fasolea este aproape fiarta , adaugam peste un varf lg sare si mai lasam pana aceasta a fiert ;

Strecuram de apa ;

Adaugam 5 linguri sos de rosii , sare , piper  , vegeta , amestecam si punem in farfurie ;

Tochitura o punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 - 3 minute pana s-a topit untura si afumatura s-a rumenit putin ;

Scurgem de untura ramasa ; Punem in farfurie alaturi de fasole ;

Jumatatea de rosie pe care am clatit-o o taiem rondele sau feliute si o punem in farfurie alaturi de fasole si tochitura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de sezon