Fazan la cuptor

de ianculubita in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2013 | 8522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan fiert in supa
  • condimente
  • sare aromata
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 polonice cu supa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 crenguta de rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fazan la cuptor:

Fazanul condimentat,il punem in tava,alaturi de cartofii taiati in sferturi morcovii jumatati sau rondele,adauga,crenguta de rozmarin,supa,stropim cu ulei,acoperim tava si o dam la cuptor 3omin;scoatem capacul,mai lasam cateva minute sa se rumeneasca,dupa care-l servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fazan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.01.2013, 13:15

Nu am mancat niciodata, dar sigur e ceva bun

Sim0na 1

17.01.2013, 21:55

delicios

ianculubita 1

18.01.2013, 10:33

A fost cea mai simpla reteta dar pe urmatorii 2,am pretentie la mine si voi gati ceva mai deosebit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de fazan