Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs

de Anett in Mancaruri cu carne, 13 Oct 2015 | 629 vizualizari

 

In general sunt servite pe un bati, dar eu n-am avut si nu mai puteam sa astept.... :)))

 

INGREDIENTE

  • 200 g porumb dulce conserva
  • 2 ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ou
  • 350 ml lapte
  • 6 crenvursti mari
  • 150 g malai
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs:

Intr-un vas amestecam bine faina, malaiul, praful de copt si sarea, apoi adaugam oule. Treptat incorporam si laptele.


Cu ajutorul unui blender maruntim ceapa, conserva de porumb dulce si ardeiul. Apoi adaugam acesta compozitie in aluatul cu lapte si omogenizam bine.


Crenvurstii presarim cu faina apoi trecem prin aluat si le asezam in ulei incins pe foc mediu. Se intorc pe ambele partile pana devin aurii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:25

mirela0911 1

15.10.2015, 13:41

Renataedina 1

27.01.2016, 19:15

Arata bun!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Carnat de casa prajit