Rulada din omleta cu miez de lapte

de Merisor in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2013 | 7942 vizualizari

 

O gustare rapida, la indemana oricand si buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mai mici
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • cateva feliutte de sunculita taraneasca
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita ulei de masline
  • miez de lapte de la Delaco
  • marar tocat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta cu miez de lapte:

Spargem ouale intr-un bol, le batem bine cu sare, adaugam laptele si grisul si lasam putin la odihnit pentru a se umfla putin grisul, cateva minute.feliem subtire sunculita


Tocam ceapa solzisori, feliem subtire sunculita si le punem intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline, pe foc. eu am taiat sunculita tot marunt. mestecam de cateva ori cu o paleta de lemn, apoi amestecam si mararul in compozitia cu ou sui turnam in tigaie. Prajim pe ambele parti apoi rasturnam pe platou, lasam sa se raceasca doar putin, asezam bucatelele de miez de lapte si rulam.


Taiem si servim cu paine prajita, eventual o rosie, ceapa verde, dupa preferinte.

TIPS-URI

1

Se poate rade si cascaval peste omleta inainte de rulare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mihaelar63 1

27.01.2014, 19:07

Bun-bun Am stiut dupa stergar a cui e reteta

Merisor 1

27.01.2014, 20:07

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:38

foarte gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7060 puncte

Panacris

6741 puncte

Rocsi

3165 puncte

 Adi

3000 puncte

RODIMUR

2772 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte Bostanei
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~