Rulada din omleta cu miez de lapte

de merisor in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2013 | 6471 vizualizari

 

O gustare rapida, la indemana oricand si buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mai mici
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • cateva feliutte de sunculita taraneasca
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingurita ulei de masline
  • miez de lapte de la Delaco
  • marar tocat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta cu miez de lapte:

Spargem ouale intr-un bol, le batem bine cu sare, adaugam laptele si grisul si lasam putin la odihnit pentru a se umfla putin grisul, cateva minute.feliem subtire sunculita


Tocam ceapa solzisori, feliem subtire sunculita si le punem intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline, pe foc. eu am taiat sunculita tot marunt. mestecam de cateva ori cu o paleta de lemn, apoi amestecam si mararul in compozitia cu ou sui turnam in tigaie. Prajim pe ambele parti apoi rasturnam pe platou, lasam sa se raceasca doar putin, asezam bucatelele de miez de lapte si rulam.


Taiem si servim cu paine prajita, eventual o rosie, ceapa verde, dupa preferinte.

 

TIPS-URI

1

Se poate rade si cascaval peste omleta inainte de rulare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mihaelar63 1

27.01.2014, 19:07

Bun-bun Am stiut dupa stergar a cui e reteta

merisor 1

27.01.2014, 20:07

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:38

foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu piept de pui si ciuperci